Hoe zorg dat elke vrouw je wil?

De volgende 10 manieren om indruk te maken op een meisje zijn trefzekere methodes waarmee je de aandacht van elke vrouw krijgt en waardoor ze zich wel twee keer bedenkt voor ze je afwijst!

1) Wees zelfverzekerd

Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen, dus wees niet verlegen of verontschuldigend als je met ze praat. Als ze iets zegt, ga dan een gesprek aan en laat haar zien dat je ge├»nteresseerd bent in wat ze te zeggen heeft. Staar niet alleen maar naar je telefoon terwijl je wacht tot ze ophoudt met praten, want dit toont gebrek aan belangstelling en geeft haar het gevoel dat ze je tijd niet waard is. Het helpt ook als je echt weet wat het is dat ze doet of leuk vindt; stel dan vragen over dat onderwerp om belangstelling te tonen in plaats van algemene vragen te stellen als “Wat doe je?”

2) Complimenteer haar

Veel vrouwen stellen het beslist op prijs als je zegt dat ze sexy, mooi, enz. zijn. Ook al meen je het niet 100% (zeg gewoon wat je denkt dat ze wil horen), doe tenminste alsof je je complimentjes gelooft! Ze zal weten of je onoprecht bent, dus wees niet bang om er echt voor te gaan. Authentiek zijn is hier de sleutel. Also: don’t overdo it! Teveel complimentjes laat je alleen maar wanhopig overkomen.

3) Wees avontuurlijk

Als ze je vraagt iets te doen dat buiten je comfortzone ligt, maar waarvan ze weet dat het leuk zal zijn, ga er dan in mee! Het laat haar zien dat je bereid bent om nieuwe dingen voor haar probeert, dat je avontuurlijk bent en om haar geeft. Dat is veel beter dan “nee” zeggen of een excuus verzinnen om het niet te doen (bv. zeggen dat je blut bent terwijl dat echt niet zo is). Zelfs als er iets misgaat, zal je bereidheid om het te proberen helpen haar voor je te winnen, want ze zal weten dat ook al je nerveus bent, ben je echt in haar ge├»nteresseerd.

4) Behandel haar als een dame

Ook al gedraagt ze zich niet altijd als een dame, behandel alle vrouwen met vriendelijkheid en respect. Door dat te doen maak je haar duidelijk dat je op zoek bent naar meer dan alleen seks of iets lichamelijks. Je wilt op een emotioneel niveau contact met ze maken, wat een stapje verder is dan de meeste jongens.

5) Wees positief, niet negatief

Als je ruzie met haar krijgt over iets dat gebeurd is, concentreer je dan niet op de slechte delen en wat er fout ging! Ja, het is nodig om te praten over wat er mis ging, zodat alle betrokkenen van hun fouten kunnen leren, maar nadat je dat gedaan hebt , ga verder en concentreer je op de goede kanten van de ervaring. Het is belangrijk om positief te blijven, vooral als je op zoek bent naar een langdurige relatie waarin je veel tijd samen zult doorbrengen.

6) Wees grappig maar niet kinderachtig

Zoek uit hoe haar gevoel voor humor is en probeer haar wat lachsalvo’s te ontlokken zonder de draak te steken met flauwe grapjes of andere “cheesy” onderwerpen die haar waarschijnlijk zullen vervelen. Lach niet om je eigen grapjes alleen maar omdat je ze grappig vindt – dat maakt dat je idioot en kinderachtig overkomt. Wees zelfverzekerd in wat je zegt, zodat ze er de humor van inziet zonder zichzelf te moeten overtuigen!

7) Lieg niet

Als je een relatie zoekt, lieg dan niet over waar je heen gaat of wat je aan het doen bent als ze ernaar vraagt. Ze heeft het recht te weten wat je plannen zijn en met wie je bent (als zij het niet is). Als ze vraagt of je haar vriendin leuker vindt dan haar, wees dan niet bang om het haar te vertellen als je dat wel doet. Als ze vraagt wat je favoriete drankje is, zeg dan niet: “sinaasappelsap” als het in werkelijkheid wodka en sinaasappelsap is (ja, ik heb dit zien gebeuren). Ook: lieg niet over kleine dingen! Het wekt wantrouwen en laat je onbetrouwbaar en onbetrouwbaar lijken.

Aanbevolen Artikelen