iPhones duur? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet

iPhones staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Maar, ja, ze zijn ook heel duur… Tenminste, als je ze nieuw koopt. In dit artikel vertellen we je meer over refurbished en over de meest interessante refurbished toestellen. We kunnen je alvast één ding verklappen: met een refurbished iPhone ben je vele malen goedkoper uit.

Refurbished, wat is dat?

Een refurbished iPhone kopen gaat heel makkelijk. Er zijn immers vele partijen waar je een refurbished iPhone kan kopen. Maar wat is refurbished eigenlijk? Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’ en het betekent eigenlijk dat een gebruikt toestel van top tot teen is opgeknapt. Waar je wel op moet letten is dat sommige partijen niet over een keurmerk beschikken. Wanneer dit het geval is, controleer dan ook de reviews en andere cruciale punten even goed. Want een partij met het keurmerk Refurbished levert refurbished iPhones die aan de belangrijkste kwaliteitseisen voldoen. Maar welke iPhones zijn interessant?

iPhone 11 refurbished

De iPhone 11 refurbished is op dit moment een zeer interessante keuze. Dit toestel heeft een 6,1-inch LCD-scherm en een razendsnelle A13 Bionic chip, waardoor gamen supersnel gaat en dit er ook nog eens spectaculair eruit ziet. Het toestel is verkrijgbaar in zes verschillende, vrolijke kleuren. Zo is er voor ieder wat wils. Je ontgrendelt de iPhone door middel van gezichtsherkenning, wat Apple zelf Face ID noemt. Het toestel weegt 194 gram en heeft daarnaast een 12MP camera. Deze camera zorgt voor mooie foto’s en filmen gaat erg goed. Je kan zeer voordelig de iPhone 11 refurbished kopen bij Forza. Zij beschikken tevens over het keurmerk Refurbished.

iPhone XS refurbished

De iPhone XS refurbished heeft veel weg van de iPhone 11. Het nadeel? De iPhone XS is een jaartje ouder dan de iPhone 11. Het voordeel? De iPhone XS is nét wat meer premium dan de iPhone 11. Zo heeft de iPhone XS een roestvrijstalen rand en heeft het een OLED-scherm. Deze OLED-techniek zorgt voor kleuren die van je beeldscherm afspatten. De iPhone 11 heeft echter wel een sterkere chip, dus gamen gaat nét wat soepeler op de iPhone 11 dan op de iPhone XS. De iPhone XS is met haar 5,8-inch OLED-scherm iets kleiner dan de iPhone 11 en weegt met haar 177 gram ook iets lichter dan de iPhone 11.

Conclusie

Welke iPhone je ook kiest, beide iPhones zijn zeer interessant. De iPhone XS heeft net wat meer premium aspecten, is lichter en heeft een kleiner formaat. Zijn dit je voorkeuren? Kies dan de iPhone XS refurbished. Behoefte aan een groter scherm met een snellere chip? En vind je een vrolijk kleurtje ook wel leuk? Dan ben je met de iPhone 11 op het juiste adres.

Aanbevolen Artikelen