Lekker gamen voor een leuk bedrag per maand?

Je vrouw, vriendin of partner vindt vast dat je veel te veel tijd doorbrengt met je PlayStation. Vertel dus thuis maar niets over dit artikel. Want door een abonnement te nemen op PlayStation Plus kun je niet alleen nog veel meer gamen en games ontdekken, je raakt, dankzij dit abonnement, nooit uitgespeeld.

Lekker gamen is een manier van ontspanning die vooral veel mannen in de ban houdt. En dat is niet voor niets. Je kunt je, tijdens het gamen, even helemaal afsluiten van de rest van de wereld. Je kunt je gedachten verzetten en eens even niet met je werk bezig zijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om te gaan sporten of om met vrienden af te spreken, maar dan moet je er weer op uit. Nee, gamen is voor veel mensen dé manier om te relaxen en om avonturen te beleven zonder van je stoel te hoeven opstaan.

De PlayStation is onverminderd populair

De PlayStation is al jarenlang hét device waar mensen graag op spelen. Dat heeft natuurlijk te maken met het gebruikersgemak, maar ook met de vele games die beschikbaar zijn voor op de PlayStation. Je kunt je dus urenlang vermaken met zo’n apparaat. Al wordt het, natuurlijk, we steeds leuker wanneer je af en toe een nieuwe game kunt aanschaffen.

Hoe kies je jouw nieuwe game?

Je kunt bij je vrienden aankloppen en zien wat zij spelen. Je kunt dan zien of deze games ook bij jou passen. Maar er is een andere optie. Kies je voor een PlayStation Plus Premium abonnement? Dan kun je regelmatig demoversies van nieuwe games bekijken en spelen. Je kunt dan zelf, gewoon vanuit je huis, ontdekken welke nieuwe games niet mogen ontbreken op jouw console.

Wat nu als je niet te veel geld wilt besteden aan het gamen?

Dan kun je kiezen voor een PlayStation Plus Essentials abonnement. Met dit abonnement krijg je een online multiplayer, maar ook 2 gratis download games voor de PlayStation 4 en één gratis download game voor de PlayStation 5. Ook kun je dan exclusieve kortingen claimen op verschillende games en in game aankopen.

Wat dat kost? € 8,99 per maand. Geen geld toch?

Hoe groter het pakket dat je afneemt, hoe duurder het wordt. Wil je het gewoon eens een maandje proberen? Dat is mogelijk: je kunt kiezen uit een abonnement voor 1 maand, voor 3 maanden en voor een jaar.

Geef jezelf gewoon een abonnement cadeau voor Sinterklaas of Kerst. Daar kun je weer een hele tijd mee vooruit!

Aanbevolen Artikelen