De wildste dagjes uit voor mannen

Even gezellig met de mannen onder elkaar dat is om de zoveel tijd wel eens nodig. Of het nu een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon zomaar een dagje uit is. Het doet een mens goed om met vrienden te zijn. Daarom hebben we een aantal spannende dagjes uit voor jou en je vrienden gezocht. Lekker ruig en mannelijk dat zijn de activiteiten in ons lijstje. Neem snel een kijkje en laat je vrienden zo snel mogelijk weten wat voor avontuur jullie binnenkort gaan beleven.

Er is geen betere combinatie dan sport en wedden

Natuurlijk is een biertje en een sportwedstrijd altijd gezellig, maar soms kunnen mannen wel iets meer uitdaging gebruiken. Ga bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd live bijwonen. Of maak er gelijk een weekendje weg van en bezoek een groot sportevenement. Voor nog meer uitdaging kunnen jij en je vrienden een weddenschap afsluiten via bookmakers zoals betFIRST casino. Dat gaat tegenwoordig heel gemakkelijk via je computer of smartphone. Grote online bookmakers hebben namelijk een mobiele app. Bovendien kun je om het extra spannend te maken ook nog eens live wedden tijdens de wedstrijd.

Bijlwerpen is voor echte mannen

Gooi jij binnenkort bulls Eye met je vrienden? De hype die oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt is nu ook te beleven in Nederland. Even lekker aan het gooien roept de oermens in ons op. Over de veiligheid hoef je je overigens geen zorgen te maken. Er is altijd een instructeur aanwezig en je krijgt uitgebreide veiligheidsinstructies. Na afloop kunnen jullie gezellig een biertje drinken en de dag compleet maken met wat burgers of een andere vette hap.

Remmen los tijdens een cursus driften

Heb je stiekem altijd al een formule 1 coureur willen zijn? Pak dan nu je kans om deze droom werkelijkheid te maken. Je kunt misschien niet echt een coureur worden, maar een cursus driften komt toch aardig dichtbij. Deze cursus is ontzettend uitdagend en tegelijkertijd heel leerzaam. We kunnen je verzekeren dat je na deze cursus nog zelfverzekerder achter het stuur stapt. Je leert namelijk onder andere hoe je een auto onder controle moet houden tijdens de meest extreme omstandigheden. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Bovendien geeft driften je gewoon een ongelofelijke adrenaline rush. Wie weet scheuren jij en je vrienden binnenkort over het wegdek in een vette auto. Na deze cursus heb je de gaslos-drift, handremtechniek en powerslide zeker onder controle.

Bezoek de enige echte Wipeout parcours

Heb je altijd al eens aan het programma Wipeout mee willen doen maar is het je nooit gelukt om op de buis te komen. Tegenwoordig kun je het Wipeout parcours gewoon bezoeken. Je hebt zelfs keuze uit verschillende parcours, namelijk het gele of witte parcours. Wie weet trotseer jij binnenkort de big red balls, organ grinder of tumbling tables in het echt. Het is gegarandeerd gieren en brullen geblazen wanneer jij en je maten de obstakels bestormen. Het Wipeout arrangement is uiteraard af te maken met een heerlijk diner. Denk jij dat je het parcours aan kan? Organiseer dan een dagje Wipeout met je vrienden. 

Zelf biertjes brouwen en tappen

Een kroegentocht is leuk maar zelf bierbrouwen is nog leuker. Een workshop bierbrouwen duurt ongeveer één dag en wordt op verschillende locaties georganiseerd. Deze activiteit is ideaal voor een grotere vriendengroep. Tijdens de dag leer je alles over de verschillende fases van het brouwproces. Aan het einde van de rit kun je het heerlijke resultaat zelf proeven: jouw eigen gebrouwen bier! Je kunt overigens ook heel gemakkelijk een bierbrouwer pakket voor thuis bestellen. Dit is zowel leuk om met je vrienden te doen of om cadeau te geven. Het pakket heeft alle benodigde ingrediënten zodat je direct aan de slag kunt. 

 

 

 

Aanbevolen Artikelen