Dit kan niet ontbreken in je mancave

Elke man droomt van zijn eigen mancave. Een plek waar je oneindig voetbal kan kijken met de mannen. Naast voetbal kijken kan je oneindig veel spellen spelen en het tegen je vrienden opnemen. Een mancave hoeft natuurlijk niet alleen voor mannen te zijn. Ook jongens dromen van zo’n mancave. Zo kan je natuurlijk ook een echte tienerkamer maken voor jou en je vrienden.

Zithoek

Iets wat natuurlijk ontzettend belangrijk is, is een grote bank waar je met z’n allen voor de tv kan hangen. Heeft je vriendin geen zin om voetbal te kijken? Dan ga je toch gewoon naar je mancave? Daar zit je elke week klaar voor de Formule 1 of MotoGP of kijk je samen met vrienden naar films en series. Zorg voor een gezellige hoek waar je met z’n allen kan rondhangen en kan snacken. Creëer je eigen bioscoopzaal. In een echte bioscoopzaal is het natuurlijk ook donker. Dit kan de film of wedstrijd nog net wat meer sfeer geven. Zorg daarom voor goede raamdecoratie.

Spellen

Naast bank hangen moeten er natuurlijk ook spellen gespeeld worden. En dan heb ik het niet over een bordspel maar over bijvoorbeeld poker. Zorg voor een grote tafel waar je met z’n allen aan kan zitten om te gaan pokeren of andere kaartspellen te spelen. Naast spelen aan tafel moet er natuurlijk ook bewogen worden. Je kan niet de hele dag lui blijven zitten. Daarom is een voetbaltafel of pooltafel perfect voor in een mancave. Wordt fanatiek en win alle spellen tegen je vrienden. Iets anders wat natuurlijk echt niet kan missen in een mancave, is een dartbord. Oneindig potjes darten, wie wil dat nou niet?

Games

Je kan nooit genoeg activiteiten hebben. Naast darten, pokeren en poelen kan je online natuurlijk ook nog spellen spelen. Zorg daarom voor een Playstation waarop je oneindig spellen kan spelen. Van race spellen tot schietspellen het kan allemaal. Denk bijvoorbeeld aan FIFA of F1 racing spellen. Lukt het jou om je vrienden in te maken of raak je alleen maar gefrustreerd?

Eten + muziek

En als laatste, een mancave zonder snacks of drinken is natuurlijk niks. Zorg voor een koelkast of zelfs een klein aanrecht waar je heerlijke snacks kan bewaren en natuurlijk de benodigde biertjes. Naast eten kan muziek ook niet ontbreken. Terwijl je aan het poelen of darten bent kunnen de echte hits naar boven komen. Zorg daarom voor goede muziekboxen.

Aanbevolen Artikelen