Henry Cavill over zijn fitness-geheim (en het zijn geen gewichten)

Hij speelde een superheld in een rood-blauw pakje én een CIA-agent in The Man From U.N.C.L.E.. Het zal je dus niet verbazen dat Henry Cavill precies weet hoe hij zijn lichaam tip-top in orde moet houden.

De acteur en de coverheld van meerdere fitnessbladen doen echter meer dan alleen met wat gewichten smijten en naar de sportschool gaan. Alhoewel hij op dat vlak alles op orde heeft (bewijst onder andere zijn Instagram-pagina), ligt het geheim dieper dan dat. “Ik hou ervan om een ​​beetje te rennen,” vertelde Cavill hierover aan het Amerikaanse Men’s Journal . “Ik loop zeker geen marathons. Ik ben daar niet voor gebouwd en het is niet bepaald mijn cup of tea.” Wat hem écht scherp houdt? Vechtkunsten.

“Ik heb wat boksen gedaan, maar voor mij is de krijgskunst die ik het meest doe Jiu-Jitsu”, zegt Cavill. “Ik heb het geluk dat ik werk met de wereldberoemde Roger Gracie. Wanneer je Jiu-Jitsu aan het trainen bent, kun je niets anders bedenken dan Jiu-Jitsu. Je moet je er volledig op concentreren, of iemand verstikt je.”

De Superman-acteur ziet er niet alleen uit alsof hij echt superkrachten heeft, zo traint de beste man dus ook. Maakt het allemaal een stuk geloofwaardiger dat hij écht een buitenaards wezen van de planeet Krypton is, toch?

Aanbevolen Artikelen