Het is officieel: John Cena wordt Duke Nukem in nieuwe Hollywoodfilm!

Voor degenen onder jullie die denken dat John Cena gewoon een WWE-worstelaar is, think again. Cena heeft bewezen dat hij van onschatbare komische waarde is voor Hollywood. Hij verscheen in comedy films zoals Trainwreck , Daddy’s Home en de blockbuster Blockers . Een echte clown, zo mogen we hem wel noemen.

Dat gezegd hebbende, zijn grootte en affiniteit voor ass-kicking kan niet worden genegeerd. Dat is waarom toen het tijd was om de rol van Duke Nukem te bepalen, Cena de perfecte fit was. “Hij is het inderdaad. We hebben nog geen script, dus dat wordt nog bevestigd. Maar als hij het script leest en hij houdt er niet van, dan kunnen we vast manieren vinden om hem enthousiast te maken”, zegt producent Andrew Form tegenover CinemaBlend.

Er is dus nog geen plot of releasedatum van de film, maar producer Andrew Forum heeft gezinspeeld op het creëren van een film die lijkt op het gevoel van Deadpool. Sterker nog, hij is zo gefocust op het bereiken van die bijtende toon dat zonder die feeling de film misschien niet eens gemaakt wordt. Hij legde uit: “Ik denk dat we daarvoor moeten gaan, en als we de toon niet goed krijgen, gaan we de film niet maken.”

Nu maar hopen op een ass-kickende Cena!

Aanbevolen Artikelen