Word deze Aston Martin Jet het nieuwe Bond-voertuig?

Het is waarschijnlijk meer een marketingtruc dan een productie-klaar concept, maar er is geen twijfel mogelijk dat het Aston Martin Volante Vision Concept een prachtig voertuig is om naar te kijken – mocht het ooit worden geproduceerd.

Vliegende Aston Martin

We hebben het hier over een vliegende Aston Martin, een luxe persoonlijk vliegtuig dat in staat is om verticaal op te stijgen en te landen. Het is ontwikkeld in samenwerking met Cranfield University, Cranfield Aerospace Solutions en Rolls-Royce met als doel van het project om de toekomst van persoonlijk vervoer te onderzoeken terwijl de wereldbevolking blijft groeien en megasteden werkelijkheid worden.

Aston Martin President en CEO Dr. Andy Palmer zei: “We moeten alternatieve oplossingen bekijken om congestie te verminderen, vervuiling te verminderen en de mobiliteit te verbeteren. Vliegreizen worden een cruciaal onderdeel in de toekomst van het transport, het Volante Vision Concept is de ultieme luxe mobiliteitsoplossing.”

Nieuwe generatie

“We staan ​​aan het begin van een nieuwe generatie stadsvervoer, verticale mobiliteit is niet langer een fantasie”, zegt Marek Reichman, EVP van Aston Martin en Chief Creative Officer. “We hebben een unieke kans om een ​​luxe conceptvliegtuig te maken dat de ultieme samensmelting van kunst en technologie vertegenwoordigt.”

Laat maar komen, zo’n Aston Martin Jet!

Aanbevolen Artikelen